LG Logo

PERHATIAN!

Khas untuk wanita

INI CARA PANTAS PUTIHKAN CANTIKKAN GEBUKAN KULIT ANDA TAK SAMPAI 5 MINIT !

Spray jer kat muka atau badan,

terus cerah dan glowing!

  • Tak perlu lagi nak guna Foundation!
  • Tak perlu lagi nak pakai Losyen Putih!
  • Tak perlu lagi nak makan Supplement!
  • Tak perlu lagi bazir duit buat Treatment!

JAUH LAGI JIMAT! SELAMAT! MUDAH! BERKESAN!

SPRAY SPRAY
TERUS PUTIH!

Tak percaya? Tonton video di bawah SEKARANG!

Masalah Yang Sering Menghantui Wanita

Kulit Gelap

Sunburn

Celah Peha Gelap

Ketiak Gelap

Leher Gelap

Anda mesti dah penat cuba macam-macam cara
tapi masih lagi tak nampak hasilnya kan?

Berikut adalah antara pilihan majoriti wanita untuk mereka dapatkan kesan yang cepat:

Skin Bleeching

Dah lah pedih, muka jadi menakutkan, tapi hasilnya tak macam yang kita nak.

Losyen Putih

Ramai sangat dah try, tapi tak pernah berhasil, kesan pun lambat yang amat.

Supplement

Dah makan macam-macam, harga mahal, kesan lambat, kadang takde kesan langsung pun ada. Membazir je kan?

Laser Treatment

Yang ni sakit, bengkak pun ada. Cuba tengok berapa ramai dah dapat kesan sampingan. Doc pun tak rekemen. Lagipun harga nak buat treatment bukan semua orang mampu.

Dah penat habiskan banyak duit untuk dapatkan kulit idaman, tapi masih lagi tak dapat hasil macam yang kita nakkan?

 

Dah lah mahal, sakit pulak tu!

Belum kira side effect lagi tu.

 

Nak tahu jalan penyelesaian paling 

MURAH, SENANG, SELAMAT dan BERKESAN?

MEMPERKENALKAN FORMULA TERBARU!

LE'GLOWRY WHITENING SPRAY WITH SPF50+

Fungsi Le'Glowry
Whitening Spray!

  • Memutihkan kulit dengan pantas.
  • Mencerahkan kulit secara kekal.
  • Menghalang sinaran UV (SPF50).
  • Melembapkan kulit.
  • Merawat kulit secara berperingkat.
  • Water based, mesra wudhu.
  • Menyingkirkan sel kulit mati.
  • Tidak menyebabkan pori tersumbat.

Siapa yang perlu gunakan
Le'Glowry Whitening Spray?

  • Mereka yang nak cepat putih dengan cara selamat dan tanpa sebarang side effect.
  • Mereka yang kaki travel yang nak elak sunburn semasa travel.
  • Mereka yang nak rawat kulit dan putih serentak dengan cara selamat.
  • Mereka yang kerap terdedah dengan sinar UV.
  • Mereka yang tak suka pakai foundation.

Dah ada lebih daripada

0
Happy Customer dalam masa kurang 3 bulan!

PRODUK BERDAFTAR DAN ADA KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

100% Selamat Untuk Digunakan & Tak Ada Sebarang Kesan Sampingan Pada Anda.

 

NOT KKM: NOT190805352K

Berhenti risiko kan kulit anda dengan produk timbang kilo yang beri kesan sampingan pada kulit!

 

 

Hanya perlu guna Le’Glowry Whitening Spray ini untuk dapatkan kesan yang selamat untuk kulit anda.

Mudah Sangat Nak Guna!

KENAPA LE'GLOWRY WHITENING SPRAY MENJADI PILIHAN WANITA YANG NAKKAN KULIT IDAMAN?

TAHAN 10 JAM

Memang sesuai la untuk yang bekerja. Dari pergi kerja sampai balik dari kerja, masih maintain cantik.

MERAWAT KULIT

Bukan setakat mencerahkan kulit, tapi merawat. Sebab itu 95% masalah kulit seperti jeragat dan jerawat boleh selesai.

PALING BEST, TAK BERCAPUK!

Jadi, jangan takut kalau berpeluh. Memang tak bercapuk. Bila berpeluh makin glowing.

SPRAY SPRAY TERUS PUTIH

Tak perlu tunggu lama dah. Spray jer terus glowing. Bukan setakat glowing, tapi buat kulit nampak lebih cerah & gebu.

Tengok video di bawah sekarang!

Betul ke yang Le'Glowry Whitening Spray ini berkesan?

⭐⭐⭐⭐⭐

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas gunakan Le’Glowry Whitening Spray

Klik untuk lihat gambar dengan lebih jelas.

Hari ni anda SANGAT BERTUAH jika anda order sekarang!

Jika anda order sekarang, kami berikan 5 Special Freegift secara PERCUMA!

Bonus-bonus ini akan jadi milik anda hari ini jika order di laman ini sahaja.

 

Anda boleh dapatkan semua 5 bonus ini HANYA jika anda order sekarang.

Freegift #1
Free Postage

Bernilai RM15

Freegift #2
‘Beauty Blender’

Bernilai RM10

Freegift #3
‘Makeup Bag’

Bernilai RM15

Freegift #4
Eyebrow Pencil

Bernilai RM10

Freegift #5
Eye mask’ Collagen

Bernilai RM10

100% Jaminan Wang Anda Dikembalikan Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin Le’Glowy Whitening Spray mampu membantu untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cantik dan cerah secara natural.

 

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN DHL MASA BARANG SAMPAI (COD)

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Caj tambahan RM10 dikenakan pada pelanggan.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT !

Jom dapatkan SEKARANG pada harga 70% diskaun dan 5 special freegift ini, klik button ‘Order Sekarang’ di bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini akan ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar harga asal RM150 dan tiada lagi bonus yang akan diberikan.

Penghantaran Percuma

100% Free Seluruh Malaysia

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

Barang Sampai Baru Bayar (COD)

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure!

SOALAN BIASA YANG PENGGUNA LE'GLOWRY SELALU TANYA

Of course boleh! Le’Glowry adalah produk berasaskan waterbased dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

Memang boleh! Sangat sesuai dan memang tak bercapuk bila nak gantikan dengan foundation.

Produk ni tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT190805352K

Sebotol Le’Glowry ni mengandungi 100ml dan boleh tahan 1-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.

Ya betul, produk ni instant effect. Lepas apply je terus nampak putih. Kesan jangka masa panjang ialah produk ni dapat mencerahkan kulit dengan penggunaan setiap hari dan kesan putih tersebut adalah kekal. So maksudnya ada 2in1 effect. Instant effect & long term effect 😉

Ya betul, bila kita selalu guna, kulit kita akan jadi cerah kekal. Sebab dalam Le’Glowry ada Niacinamide dimana function Niacinamide ni memang membantu untuk berikan kesan cerah yang kekal pada kulit.

Produk ni waterproof. Kalau kena air tu takkan tertanggal. Cuma kalau gosok dengan air dia akan hilang kesan putih tu.

Tak naik jerawat halus atau apa-apa kesan sampingan, malah kalau memang ada jerawat halus, Le’Glowry akan rawat sekali dengan cepat.

Boleh tahan 10 jam hingga 24 jam, bergantung kepada aktiviti harian kita.

Sangat-sangat sesuai untuk hilangkan dan elakkan sunburn tu, sebab Le’Glowry ada SPF50 yang berfungsi sebagai sunblock.

Mestilah boleh. Dalam Le’Glowry ni ada Vitamin C. Ianya bukan sahaja mencerahkan kulit, menyingkirkan sel kulit mati, bertindak sebagai antioksidan yang menggalakkan pembentukan kolagen, malah dia juga anti penuaan yang merawat jeragat dan tompok hitam. Manakala Vitamin E pula bertindak sebagai antioksidan, merawat jerawat, parut jerawat dan melembapkan kulit.

Produk ni adalah berasaskan air dan tidak berminyak. Bila nak ambil wuduk tu senang sahaja nak basuh.

Expiry date adalah 12 bulan selepas dibuka.

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di +60195431995.

Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami di +60195431995.

Tak hilang. Malah kulit nampak lebih glowing masa berpeluh.

Le’Glowry © 2020 | Designed by Nurfa Marketing

No 5A Jalan TP1 , Taman Perdana 

45300 Sungai Besar, Selangor Darul Ehsan.

Tel: +6019 – 543 1995